search

Mop rotativ cu galeata si doua rezerve, Grunberg GR418

Stoc disponibil
99,00 lei
GR418
Grunberg
Transport gratuit pentru comenzi peste 200 lei
Livrare in 48 de ore
26 ani de experienta
Retur in 14 zile

Mop rotativ si galeata , Grunberg GR418

Setul de curăţenie de la Grunberg GR418, Mop-max 360, compus dintr-o găleată de 15 litri şi un mop rotativ este setul care nu trebuie să lipsească din casa ta. Curăţenia este foarte importantă în fiecare casă, de aceea vă prezentăm cel mai vândut set de curăţenie.

Noul Mop-max 360 Grunberg func
ţionează ca un magnet care atrage murdăria, curăţă repede şi eficient, chiar şi cele mai murdare suprafeţe, iar sistemul de stoarcere cu pedală vă ajută să stoarceţi mopul în doar câteva secunde, prin apăsarea pedalei de câteva ori, până când se elimină excesul de apă din mopul din microfibre.

Datorit
ă capătului rotativ la 360 de grade şi sistemului de stoarcere rapidă a apei, veţi putea face curăţenie fără să frecaţi, fără să vă aplecaţi şi fără să depuneţi efort.

Rezerva de mop din microfibre poate fi demontat
ă uşor şi curăţată în maşină de spălat, la o temperatură de maximum 60 de grade.

Cu ajutorul setului mop rotativ si galeata cu pedal
ă, vei curăţa foarte uşor absolut toate colţurile casei, chiar şi locurile greu accesibile de sub mobilă, iar textura din microfibra absorbantă reţine mizeria, fără a mai lăsa urme de murdărie. Deoarece mopul nu rămâne îmbibat cu apă, podelele spălate cu Mop Max 360 se usucă foarte repede.

Ve
ţi avea rezultate excelente folosind Mop-max 360 pe parchet, podele din lemn, gresie (chiar şi pe faianţă), geamuri, colţuri greu accesibile, sub mobilă, sub pat, sau chiar la spălarea maşinilor.

Pachetul contine: 

- Găleată cu pedală şi centrifugă pentru stors mopul.

- Mâner de plastic şi tub metalic ajustabil.

- Mop detaşabil 

Dacă doriţi o rezervă  o puteţi comanda -   MP365


Referinta
GR418
Marca
Grunberg
Materialul produsului
Plastic + metal
Culoare
Gri si vernil (deschis)
Produse recomandate