• Nou!
search

Cratita din aluminiu, cu ceramica, cu capac din sticla, pentru prepararea gemului, sosului din tomate, 20cm, Grunberg GR1020

Stoc disponibil
46,78 lei
GR1020/8
Grunberg
Transport gratuit pentru comenzi peste 200 lei
Livrare in 48 de ore
26 ani de experienta
Retur in 14 zile

Cratita din aluminiu turnat tip tuci , placata cu ceramica marmorata , cu capac din sticla termorezistenta , pentru prepararea gemului , sosului din tomate , 20 cm , 2.30 l , Grunberg GR1020

Interiorul cratitei este acoperit cu un strat din ceramica marmorata ceea ce ii confera un plus de rezistenta. Aluminiul este rezistent la coroziune, este durabil , iar interiorul ceramic marmorat , pe langa cunoscuta proprietate antiaderenta, nu interactioneaza chimic cu preparatele si pastreaza gustul, culoarea si valoarea nutritionala a ingredientelor.

Materialele de calitate folosite pentru fabricarea vasului si structura acestuia , permit distribuirea uniforma a caldurii, fapt ce asigura prepararea rapida si corecta a gemului , compotului , siropului din fructe , bulionului , sosului din tomate sau altor bunatati ce pot fi conservate pentru iarna .

Diametru: 20 cm.

Capacitate: aproximativ 2.30 litri. 

Design modern si consum redus de energie. Dispune de capac din sticla termorezistenta, cu maner ergonomic. Pentru a nu deterioara produsul, va recomandam sa nu folositi ustensile metalice.

Referinta
GR1020/8
Marca
Grunberg
Materialul produsului
Aluminiu , capac din sticla
Culoare
Visiniu + Negru
Produse recomandate