• -12,83 lei
search

Cratita din aluminiu, cu ceramica, cu capac din sticla, pentru prepararea gemului, sosului din tomate, 24cm, Grunberg GR9024

Stoc disponibil
77,84 lei
90,67 lei
GR9024
Grunberg
Transport gratuit pentru comenzi peste 200 lei
Livrare in 48 de ore
26 ani de experienta
Retur in 14 zile

Cratita din aluminiu turnat tip tuci , placata cu ceramica marmorata , cu capac din sticla termorezistenta , pentru prepararea gemului , sosului din tomate , 24 x 11 cm , 4.50 l , Grunberg GR9024

Interiorul cratitei este acoperit cu un strat din ceramica marmorata ceea ce ii confera un plus de rezistenta. Aluminiul este rezistent la coroziune, este durabil , iar interiorul ceramic marmorat , pe langa cunoscuta proprietate antiaderenta, nu interactioneaza chimic cu preparatele si pastreaza gustul, culoarea si valoarea nutritionala a ingredientelor.

Materialele de calitate folosite pentru fabricarea vasului si structura acestuia , permit distribuirea uniforma a caldurii, fapt ce asigura prepararea rapida si corecta a gemului , compotului , siropului din fructe , bulionului , sosului din tomate sau altor bunatati ce pot fi conservate pentru iarna .

Diametru: 24 cm.

Inaltime : 11 cm

Capacitate: aproximativ 4.50 litri.

Design modern si consum redus de energie. Dispune de capac din sticla termorezistenta, cu maner ergonomic. Pentru a nu deterioara produsul, va recomandam sa nu folositi ustensile metalice.

Referinta
GR9024
Marca
Grunberg
Materialul produsului
Aluminiu , capac din sticla
Culoare
Visiniu + Negru
Produse recomandate